Матеріали 7-ї Міжнародної науково-технічної конференції "Метрологія, інформаційно-вимірювальні технології та системи" (МІВТС-2020)

Автор(и)

  • Ігор Петрович Захаров Харківський національний університет радіоелектроніки, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.24027/2306-7039.1A.2020.193279

Ключові слова:

Метрологія, Простежуваність, Вимірювання, Міжнародне співробітництво, Стандартизація

Анотація

Даний спецвипуск Українського метрологічного журналу присвячено 7-й Міжнародній науково-технічниій конференції "Метрологія, інформаційно-вимірювальні технології та системи" (МІВТС-2020). У ньому представлено тези доповідей з теоретичних основ метрології, розглянуто основні принципи забезпечення простежуваності вимірювань, інформаційно-вимірювальні та керуючі системи, сучасні вимірювальні технології та забезпечення якості.

У тезах доповідей розглянуті актуальні питання теоретичної, законодавчої та прикладної метрології, простежуваності вимірювань, міжнародного співробітництва в галузі метрології, метрологічного забезпечення інформаційно-вимірювальних систем, сучасних технологій різних видів вимірювань, навчання в галузі метрології, стандартизації, сертифікації, оцінювання якості.

Зміст тез доповідей відображає персональні погляди авторів на питання, які розглядаються, які не завжди збігаються з думкою організаторів конференції. Виникли суперечності дискутувалися на засіданнях конференції.

Біографія автора

Ігор Петрович Захаров, Харківський національний університет радіоелектроніки

Професор кафедри метрології та технічної експертизи, доктор технічних наук, професор

Посилання

##submission.downloads##

Опубліковано

2020-01-28